+36 20 438 2821 juditkassai64@gmail.com

Rólunk

2008-ban kezdtem el a szolgálatot a Győri Vilmos Szeretetszolgálatnál, majd három évet követően az evangélikus egyházhoz csatlakoztam és az orosházi evangélikus diakónia vezetője lettem.

Miután elvégeztem egy egészségügyi alapon nyugvó, amerikai minta alapján szervezett képzést, több, mint 10 évig gyülekezeti nővérként nyújtottam segítséget a támogatásra szorulóknak.

Az elmúlt évek során számos tapasztalatot gyűjtöttem az egészségügyi és szociális területen. A gondoskodás és a gondozás teljesen átszőtte a mindennapjaimat, küldetésemmé vált. Ennek szellemében indítottam el a DÉDISITTER vállalkozást, melyben ugyanezzel a szemlélettel szervezem és vezetem a csapatom, a központban az idősgondozás áll.

A célunk, hogy segítsünk az idősebb generációnak megőrizni méltóságukat és biztonságukat otthonukban. Nem csak gondozást nyújtunk, hanem teljes körű támogatást és megértést biztosítunk azok számára, akik hozzánk fordulnak.

A DÉDISITTER nem csupán egy gondozási szolgáltatás. Átvállaljuk azokat a feladatokat, amiket a mindennapokban nem mindig könnyű megoldani. Legyen szó akár non-stop gondozásról, kerti munkáról, vagy éppen a mindennapi teendők ellátásáról – mi mindig rendelkezésre állunk.

Nem csak az időseknek vagyunk segítség, hanem a családoknak is. Tudjuk, hogy milyen fontos az egész család számára az idős hozzátartozóik gondozása. Jelenlétünkkel terhet veszünk le a vállukról, mellyel könnyebbé tesszük a túlzsúfolt hétköznapokat.

A DÉDISITTER nem csak fizikai támogatást nyújt. Foglalkozunk az érzelmi és lelki egészséggel is, és bármikor rendelkezésre állunk, hogy segítsünk megbirkózni a gyásszal vagy más nehézségekkel.

Szeretettel és odaadással!

Kassai Judit
A Dédisitter vezetője